Decoratietechnieken

Onze decoratietechnieken
in een notendop

– Aqua Sensa: Deze cementstuc is een steenimitatie op basis van cement die niet alleen waterbestendig is, maar ook een naadloos effect creëert. Dé nummer 1 in decotechnieken voor badkamers en vloeren!
– Calco: Deze duurzame kalkstuc is ideaal voor het creëren van een industriële betonlook of een zuiders kalkeffect in huis.
– Claystuk: Deze stuctechniek, die kan toegepast worden in een waaier van natuurlijke kleuren, geeft het lichte reliëf van klei aan je wandbekleding.
– Stucco Puro: Een strakke en glanzende stuctechniek, die gebruikt wordt om de tintschakeringen van een marmeren wand na te bootsen.
– Tusk: Een stootvaste, krasbestendige en betaalbare vorm van wandbescherming op basis van glasparels.
– Ice & Glamour Ice: Deze stuctechniek reflecteert het licht op een bijzondere manier dankzij minuscule glaspareltjes en komt optimaal tot zijn recht in de badkamer.
– Metallic Chic: Voor een uniek spel van metaalschakeringen op je wand is deze stuctechniek met metallieke verf perfect.
– Limestone New: Voor gekalkte muren in zowel landelijke als industriële interieurs is deze techniek, op basis van natuurlijke producten, de ideale keuze.

    Contacteer ons

    Kan je interieur of gevel wel een opfrisbeurt gebruiken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bij Schilderwerken Tommy ontvangen we je graag!