Behangwerken

Realisatie Schilderwerken Tommy

Een greep uit ons aanbod van wandafwerkingen

– Effen vliesbehang: Effen vliesbehang is de laatste jaren uitgegroeid tot een enorme trend. Het is doorgaans 1m breed en wordt pas na het plaatsen geschilderd.
– Muurverf:
Muurverf wordt op traditionele wijze aangebracht, met altijd een primerlaag voor een goede hechting en een gelijkmatige inzuiging van de ondergrond. Bij industriële projecten gebruiken we voornamelijk onze spuitapparatuur.
– Glasweefsel: Wandbekleding van maar liefst 1 meter breed, die volledig uit glasvlies bestaat. Deze bekleding moet overschilderd worden en overbrugt scheuren in de wand als geen ander. Hij is dus ideaal voor nieuwe maar ook werkende muren.
– Vliesbehang (fleece): In tegenstelling tot effen vliesbehang is dit een toplaag van papier of vinyl met een rug van vlies, die niet meer geverfd moet worden. Niet het behang, maar de muur wordt bij deze techniek ingelijmd. Dit behang is wezenlijk sterker dan standaard behangpapier, krimpt of kreukelt niet en heeft geen inweektijd. Bovendien werkt het putjes en oneffenheden moeiteloos weg.
– Vinylbehang: Een toplaag van vinyl met een rug van papier die, afhankelijk van de kwaliteit, afwasbaar en waterbestendig is. Vinylbehang is eventueel dus geschikt voor ‘natte’ ruimtes. Het is beschikbaar in tal van kleurnuances en stijlen, met voor ieder wat wils.

Een zorgvuldige
voorbereiding

Uiteraard nemen wij ook het voorbereidende werk (verwijderen van oud behang, kleine en grote plamuurwerken, het herstellen van scheuren en putten, …) voor onze rekening. We bereiden de ondergrond zorgvuldig voor. Vervolgens gaan we aan de slag met oog voor detail en kwalitatief vakmanschap.

Schilderwerken Tommy in actie

Contacteer ons

Kan je interieur of gevel wel een opfrisbeurt gebruiken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bij Schilderwerken Tommy ontvangen we je graag!