Buitenprojecten

Strak in de lak
is ons vak!

Wil je je woning van een nette en verzorgde gevel voorzien, dan kun je op ons rekenen voor al je buitenschilderwerken.

Bij het schilderen van gevels en muren zijn voorbereidende werken een must. De weersomstandigheden kunnen immers leiden tot mos- en vochtplekken, het vroegtijdig afbladderen van verf en andere ongemakken. Bij enige twijfel- of probleemgevallen laten wij dan ook altijd op voorhand een technisch advies uitvoeren door onze verffabrikant. Zo gaan we altijd correct en met de nodige expertise aan de slag. We starten met de nodige reinigingswerken (ontmossen, vochtwerende producten aanbrengen, …), waarna we de schilderwerken uitvoeren.

Schilderwerken Tommy afplakking

Kaleien voor een
hedendaagse uitstraling

Een andere populaire techniek waarin we ons specialiseren is kaleien. Dat doen we met Nestalgie, de kaleitechniek van het Belgische verfmerk BOSS Paints. Nestalgie is de verzamelnaam voor de gevelverven Calime en Pastime, die elke buitenmuur een karaktervolle maar hedendaagse uitstraling geven.

Van buitenschrijnwerk
tot kleuradvies

Ten slotte kun je ook voor het schilderen van je buitenschrijnwerk zoals ramen, deuren, poorten, lijstwerk, etc. bij ons terecht. Ook hier voorzien we reiniging, het verwijderen van oude verf, het behandelen van het hout, … Ten slotte geven wij je graag kleurenadvies op maat, zodat je gehele woning vanbinnen én vanbuiten een mooi geheel vormt. Perfect passend bij je persoonlijke stijl. Want strak in de lak is ons vak!

Contacteer ons

Kan je interieur of gevel wel een opfrisbeurt gebruiken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bij Schilderwerken Tommy ontvangen we je graag!