This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0477 93 49 20

Decotechnieken

Decokwarts

is een decoratieve stuctechniek waarbij de korrellaag ervoor zorgt dat lichte oneffenheden in de ondergrond gecamoufleerd woren.

Altamira

deze doorschuurtechniek maakt een mooie combinatie van twee kleurlagen mogelijk. Een knappe techniek voor creatieve mensen.

 

Nestalgie

is de verzamelnaam voor de gevelverven Calime en Pastime. Puur, maar krachtig. Authentiek en toch eigentijds. Nestalgie geeft elke buitenmuur instant karakter.

Antigua

warm leatherette, een lederimitatie in verf, is een van de toppers van de Antigua-reeks. De vossenkleur van Warm leatherette staat prachtig in allerlei interieurstijlen.

 

Arcade

de stalendienst van BOSS paints schilderde een nieuwe kleurencollectie in decoratieve strepen en ontdekten tot hun verbazing dat de techniek meer succes had dan de kleurencollectie zelf.

Beau

is te verkrijgen in 30 prachtige, tijdloze kleuren. Net als hun klinkende namen zoals St-Tropez, Le Touquet, Monte Carlo, Aspen,… stralen ze de grandeur en klasse van vroeger uit.

Enkele realisaties

Glamour ice
Glamour ice
Glamour ice
Glamour ice
Blue ice
Streepjes verf
Stuco puro
Stuco puro
Stone
Stone
Maroc

Bekijk alle realisaties